aanbieder worden

Branchevereniging SIEV op Vakbeurs Facilitair: “We zijn een luisterend oor”

Voel de kracht van het mkb, de samenwerking met én tussen de leden, de vele stappen die het SIEV-bestuur zet voor de leden en het luisterend oor voor alle mkb-ondernemers in de schoonmaakbranche; voldoende redenen om de SIEV-stand op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer te bezoeken.

Op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 juni vind je de SIEV-stand A5 op het themaplein in de Jaarbeurs Utrecht.

“Onze mkb-branchevereniging SieV telt 230 leden en ons doel is om juist deze bedrijven in de schoonmaakbranche te vertegenwoordigen en te adviseren bij hun specifieke uitdagingen waar zij tegenaan lopen.” Het SIEV-bestuur nodigt iedereen met een (specialistisch) schoonmaakbedrijf uit voor een bezoek aan de SIEV-stand op het themaplein van de Vakbeurs Facilitair.

“We kunnen samen een goed gesprek voeren. Dat kan gaan over de cao, het huidige ondernemersklimaat, de uitdagingen, initiatieven, ondernemerstoekomst en de meerwaarde van SIEV; wat kunnen we voor u betekenen? Onze schoonmaakbranche telt heel veel midden- en kleinbedrijven, naar schatting meer dan 90%. De kracht van de mkb’er is onze drijfveer.”

 

Schoonmaken Is Een Vak (SIEV) is sinds 21 maart 2012 dé mkb-branchevereniging voor ondernemers in de schoonmaakbranche. De bouwstenen voor SIEV en de branche zijn de leden, commissies, loketten en het bestuur. Zij zijn allen schoonmaakondernemers, waardoor SIEV-leden écht dicht bij elkaar staan en samen de koers inzetten naar meer respect en waardering. SIEV is een actieve branchevereniging, die ernaar streeft om samen met zijn leden de schoonmaakbranche beter en structureel op de kaart te zetten. Daarom ondersteunt SIEV bijvoorbeeld de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en is SIEV vertegenwoordigd in branchebrede commissies als de Codekamer en Klachtencommissie.