aanbieder worden

Briefje van Peet

 

 

 

 

 

 

Beste ambassadeur,

Zo snel na de aankondiging op 21 maart Schoonmaker van het Jaar-verkiezing: “We doen het” stroomden op LinkedIn en via mijn WhatsApp de enthousiaste en dankbare reacties binnen.

“Dames, super initiatief”
“Wat goed dat jullie de belangrijkste verkiezing van de hele branche niet laten verdwijnen”
“Dit is belangrijker dan alle awards voor bedrijven”
“Stoer”
“Dit is voor de mensen waar het écht over gaat”
“Klasse dat jullie dit oppakken”
“Succes. Jullie maken hier ongetwijfeld een enorm succes van”
“De energie en het enthousiasme spatten ervan af”
“Simply the best. Top Initiatief”.

Zelfs in de blog van Henk Cornelisse: “Petra de Bruin en Esther van der Lelie redden de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar”.

 

Hoe blij kan een mens worden. Heeeeeeeeeel blij!

Hebben wij fans? Ja zeker. Maar ook de 231.000 schoonmakers van ons land hebben fans. Enthousiaste bewonderaars, liefhebbers van hygiëne, waardeerders van het schoonmaakvak met strategisch inzicht. En fanatieke branchegenoten die beseffen dat onze maatschappij dankzij de schoonmakers goud in handen heeft.

 

Overal. Elke dag opnieuw

Natuurlijk zijn er voor de organisatie van een verkiezing tijd, moeite, geld en medewerking nodig. Meedenkers, meewerkers en meedoeners. Fans en ambassadeurs. Dat er ook op financieel vlak al fans zijn, is duidelijk: binnen drie dagen mochten we al drie partners verwelkomen.

 

Bliksemsnel

Oké, we hebben fanatiekelingen, maar we hebben ook ambassadeurs nodig voor de verkiezing van Schoonmaker van het Jaar. Samen dragen we het belang van het schoonmaakvak uit. Eigenlijk telt Nederland 231.000 ambassadeurs. Waarom? Jullie zijn als schoonmakers loyaal, tevreden en trots op het schoonmaakvak. Jullie beschikken over kennis,  staan achter het vakmanschap, dragen het met passie uit, zorgen voor waarde en welzijn. En jullie zetten je in om iedereen een fijn en schoon gevoel te geven.

 

Overal. Altijd. Elke dag opnieuw.

Op woensdag 20 september vindt de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar plaats. Het wordt een knalfeest. Persoonlijk, positief en verrassend. Een feest als de Oscar-uitreiking voor de belangrijkste filmprijzen. Een feest met 10 genomineerde schoonmaakSTERREN op het podium. Wees zo vrij om bij je leiding aan te kloppen en deze verkiezing onder de aandacht te brengen.

 

Hoe trots ben je op je vak? Heel trots!

Jij bent ambassadeur. Uitblinker. Vakkenner. Topsporter. Samen gaan we voor dé verkiezing. Samen gaan we voor het vak. Samen doen we het. Vanuit ons hart.

Petra de Bruin: fan van communities, communicatie, verbinding, blije mensen, typejuf zijn #mijnmensenhart

P.S. Nu al 7 partner-fans van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing:

Klien-IT-Systems | Quality Insight C4C | BOMA | Katrin Hygiënepapier | mkb-branchevereniging SIEV | Interclean | branchevereniging Schoonmakend Nederland