aanbieder worden

Clean Select

  0 | 0 reviews
Beste ${author_name} je review wordt door ons beoordeeld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Over Ons

Schoonmaken kantoren en bedrijven

Wij begrijpen dat uw personeel productiever werkt in een schone omgeving. Wij begrijpen dat een eerste indruk van uw klanten belangrijk is en dat een schone omgeving daarbij heel belangrijk is. Een schone winkelvloer, een frisse kantine, een stofvrij buro, een hygiënische sportzaal, een proper toilet, glanzende ramen, schone toetsenborden, voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Schoonmaak VvE’s

U woont gezamenlijk in een appartementencomplex, u onderhoudt uw woning netjes, maar wie maakt nu toch de algemene ruimtes, het trappenhuis en de fietsenberging schoon? Het antwoord is Clean Select. Want wij hebben de passie, de trots en de expertise om dit voor u uit te voeren. Thuiskomen in een nette hal, een fris ruikende en schone lift, bewassen entree en tussendeuren, schone trapleuningen in een keurig trappenhuis, aangeveegde bergingsgangen. Complex? Niets is minder waar, het hoort er allemaal bij.

Glasbewassing

Zowel voor kantoren, bedrijven en VvE’s is glasbewassing een onderdeel van het periodieke onderhoud. Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u enkel gebruik wilt maken van glasbewassing.

Glasbewassing wordt uitgevoerd door middel van telebewassing, handmatige bewassing en/of met een hoogwerker.

Glasbewassing aan de binnenzijde van uw gebouw wordt altijd handmatig gedaan.

 

schoonmaak kantoren, vve’s/appartementencomplexen en sportscholen/fysiopraktijken. – glasbewassing, dakkapelreiniging, zonnepanelenreiniging voor zowel bedrijf als particulier

Waar zitten we

Adres
  • Australiëlaan 35
  • 2408 BN,
  • Alphen aan den Rijn

Foto's

Recente reviews

Offerte aanvragen bij Clean Select

In onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Geen wensen of heeft u andere voorkeuren (zoals reinigen koffiemachines of leveren sanitaire middelen) laat het dan leeg. Wij nemen contact met u op.

Uw gegevens
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.