aanbieder worden

Extreme Schoonmaak

  0 | 0 reviews
Beste ${author_name} je review wordt door ons beoordeeld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Over Ons

Extreme-schoonmaak is in 2019 opgericht.

Wij zijn een specialistisch schoonmaakbedrijf wat op allerlei terreinen inzetbaar is. Kijk op onze website voor informatie over onze dienstverlening.

Zo helpen wij u in het reinigen van schimmels, vlekken, duivenpoep, nicotine-aanslag en uw terrassen van algen, in en rond het huis. Wij bieden u een eenmalige grondige schoonmaak aan.

Daarnaast helpen wij u wanneer u last heeft van hoarding en uw huis overvol met spullen en afvalresten staat.

Wij zijn tevens inzetbaar voor bedrijven, zo bieden wij garagebedrijven een helpende hand in het reinigen van uw vloeren van olievlekken en benzinerestanten. Wij helpen parkeergarages in het reinigen van hun vloeren.

U kunt bij ons terecht voor dieptereiniging.

Wij zijn onderscheidend in onze dienstverlening. Wij zijn laagdrempelig, u kunt ons makkelijk vinden en wij zijn van het slag ‘niet lullen, maar poetsen’. Wij zijn harde werkers en proberen u van dienst te zijn, door snelle maar ook kwalitatief hoge zorg. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke producten, en zijn zo ook duurzaam bezig. En dit alles doen wij voor u voor een goede prijs!

Neemt u contact met ons op wanneer u geinteresseerd bent in onze dienstverlening en graag van ons hoort wat wij voor u kunnen doen!

Wij staan voor u klaar, waar anderen afhaken!

Waar zitten we

Adres
  • Mahlerstraat 56
  • 5011MG,
  • Tilburg

Recente reviews

Offerte aanvragen bij Extreme Schoonmaak

In onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Geen wensen of heeft u andere voorkeuren (zoals reinigen koffiemachines of leveren sanitaire middelen) laat het dan leeg. Wij nemen contact met u op.

Uw gegevens
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.