aanbieder worden

FaciliClean

  0 | 0 reviews
Beste ${author_name} je review wordt door ons beoordeeld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Over Ons

Mijn naam is Ger-Jan Grevers. Op 1 mei 2019 ben ik gestart met FaciliClean. In 1993 ben ik begonnen in het facilitaire vak, met name in de zorgsector. Mijn roots liggen in de voeding, maar heb het werkveld uitgebreid met meerdere disciplines zoals de professionele schoonmaak. Ik heb in 2007 de overstap gemaakt naar de Profit sector en ben een commerciƫle en adviserende rol gaan vervullen.

Door de jaren heen kreeg ik steeds vaker kwaliteits- en facilitaire vraagstukken. Mijn praktische ervaring en adviserende rol heb ik nu samengevoegd tot mijn bedrijf FaciliClean. Openheid en betrouwbaarheid staan centraal bij FaciliClean. Het zelfstandig ondernemerschap combineer ik met mijn commerciƫle werkzaamheden bij een schoonmaakgroothandel. Ik maak gebruik van de kleine ondernemersregeling voor ondernemers van de belastingdienst. Dit houd in dat ik, naast een scherp tarief, geen BTW bereken in mijn tarieven. Kortom FaciliClean kan voor organisaties voor een aantrekkelijke prijs de kwaliteitsmetingen uitvoeren. Ook voor de facilitaire vraagstukken wordt vooraf afgesproken wat de kosten zijn.

Ik heb geen medewerkers in dienst en doe de metingen in principe zelf. Indien de klantvraag te groot is, werk ik samen met een gerenommeerd bedrijf die zeer ervaren is in VSR kwaliteitsmetingen. Doordat FaciliClean een kleine onderneming is, ben ik in staat snel, accuraat en te allen tijde onafhankelijk voor u als opdrachtgever te werken.

Waar zitten we

Adres
  • Bocholtsestraat 61
  • 7102 BT,
  • Winterswijk

Recente reviews

Offerte aanvragen bij FaciliClean

In onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Geen wensen of heeft u andere voorkeuren (zoals reinigen koffiemachines of leveren sanitaire middelen) laat het dan leeg. Wij nemen contact met u op.

Uw gegevens
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.