aanbieder worden

ICE Cleaning & Services

  0 | 0 reviews
Beste ${author_name} je review wordt door ons beoordeeld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Over Ons

Té perfectionistisch? Daar geloven we bij ICE Cleaning & Service niet in. Want voor ons is schoonmaken niet een einddoel, maar een middel om ons einddoel te bereiken: ervoor zorgen dat onze klanten werken en verblijven in een omgeving waar ze het maximale uit zichzelf kunnen halen.

Wanneer een schoonmaakdienst goed werk levert, zorgt de schone werkomgeving er namelijk voor dat de klanten op hun beurt ook beter werk leveren. En dat is een verantwoordelijkheid die bij ons centraal staat in ons handelen. Want als je weet dat de prestaties van anderen afhankelijk zijn van jouw prestaties, neem je geen genoegen met minder dan je beste inzet.

Zo’n bedrijfsvisie vraagt om een passie voor je vak. Wij willen geen schoonmaakdienst zijn die alleen even een doekje over de bureau’s heen haalt. Anderen rekenen op ons, en daarom streven wij altijd naar flexibiliteit, goede communicatie, en service die alles tot in de puntjes regelt. Want alles schoon houden is niet alleen een vak; het is een levensstijl.

Waar zitten we

Adres
  • Mastof 10
  • 1034 NE,
  • Amsterdam

Recente reviews

Offerte aanvragen bij ICE Cleaning & Services

In onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Geen wensen of heeft u andere voorkeuren (zoals reinigen koffiemachines of leveren sanitaire middelen) laat het dan leeg. Wij nemen contact met u op.

Uw gegevens
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.