aanbieder worden

MKB Schoon

  0 | 0 reviews
Beste ${author_name} je review wordt door ons beoordeeld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Over Ons

MKB Schoon! is een schoonmaakbedrijf uit Houten werkzaam in de regio Utrecht. Wij verzorgen schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging. Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf met toch ruim 50 jaar ervaring in de schoonmaak. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat er bewust voor kiest om niet alleen te concurreren op basis van prijs maar vooral op basis van kwaliteit en service. Wij willen het Midden- en Kleinbedrijf op een hoog niveau van facilitaire dienstverlening voorzien. Dit doen wij naar aanleiding van uw wensen en behoefte te inventariseren en door heldere afspraken te maken.

PERSOONLIJK CONTACT

Om u goed van dienst te zijn doen wij u een unieke belofte. Uw contactpersoon blijft uw contactpersoon omdat dit altijd een van de eigenaren is.

Wij hebben de ervaring, de kennis en de juiste motivatie om onze dienstverlening naar uw wens uit te voeren. Met hoge regelmaat houden wij contact met u waardoor er geen informatie verloren zal gaan.

KWALITEIT IN DIENSTVERLENING

Wij zijn MKB Schoon! gestart om onze passie voor facilitaire dienstverlening om te zetten in daden. Deze passie willen wij graag met u delen. Door onze (duidelijke) structuur en (overzichtelijke) omvang zijn wij zeer flexibel en slagvaardig. Wij werken met een mobiel registratiesysteem waardoor 24 uur per dag inzichtelijk is welke medewerker waar aan het werk is. Hierdoor houden onze medewerkers zich aan de gemaakte inspanningsverplichting waardoor het gewenste kwaliteitsniveau geborgd is. Wij komen dit exclusieve systeem graag aan u presenteren!

Waar zitten we

Adres
  • Korte Schaft 21 b
  • 3991 AT,
  • HOUTEN

Foto's

Recente reviews

Offerte aanvragen bij MKB Schoon

In onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Geen wensen of heeft u andere voorkeuren (zoals reinigen koffiemachines of leveren sanitaire middelen) laat het dan leeg. Wij nemen contact met u op.

Uw gegevens
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.