aanbieder worden

Nederrijn

  0 | 0 reviews
Beste ${author_name} je review wordt door ons beoordeeld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Over Ons

Al bijna 40 jaar staat Nederrijn Schoonmaak voor gewoon schoon. Door korte communicatielijnen zijn wij intensief betrokken bij onze medewerkers en klanten.

Dichtbij. Dat woord past bij ons. Het zegt alles over wie wij zijn en hoe we werken bij Nederrijn. We staan met beide benen stevig op de grond. Naast onze klanten, midden in de regio. Hier voelen wij ons thuis en houden we ons bezig met datgene waar we goed in zijn: doen.

Afspraak is afspraak, daar geloven wij in. Die betrouwbaarheid is zichtbaar in alles wat wij doen. We zien het als de basis voor duurzame relaties en voor continue prestaties. Die beginnen volgens ons bij flexibiliteit.

Het beeldmerk van Nederrijn is de pinguïn. Pinguïns zijn sociaal, intelligent en communicatief vaardig. Ze zijn trouw en zorgzaam, motiveren elkaar en werken met elkaar samen. Op deze wijze is ook onze organisatie ingericht.

Waar zitten we

Adres
  • Geograaf 21,
  • 6921 EW,
  • Duiven

Recente reviews

Offerte aanvragen bij Nederrijn

In onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Geen wensen of heeft u andere voorkeuren (zoals reinigen koffiemachines of leveren sanitaire middelen) laat het dan leeg. Wij nemen contact met u op.

Uw gegevens
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.