aanbieder worden

Nellen Schoonmaakdiensten B.V.

  5 | 1 reviews
Beste ${author_name} je review wordt door ons beoordeeld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Over Ons

Het is alweer ruim 30 jaar geleden dat glazenwasser Peter Nellen naast het werk voor zijn toenmalige werkgever als zelfstandig ondernemer aan de slag ging. Na 12 jaar trouw dienstverband begon hij samen met zijn vrouw en daarna snel met enkele medewerkers zijn eigen schoonmaakbedrijf. Direct wist hij zich te onderscheiden op diverse specialismen in de schoonmaakbranche. Naast het wassen van de ramen nam hij ook het dagelijkse schoonmaakonderhoud en specialistisch vloeronderhoud op zich.

 

Nu, 30 jaar later, staan wij bekend als een dynamisch schoonmaakbedrijf dat zorgt voor schone gebouwen van zowel de binnen- als de buitenzijde voor particulier, bedrijf of instelling. Regulier schoonmaakonderhoud is van groot belang voor zowel het gebouw als de gebruiker daarvan. Daarnaast heeft het gebouw structureel gepast onderhoud nodig om te zorgen dat er geen onnodige gebruikersschade aan het gebouw ontstaat.

 

Nellen Schoonmaakdiensten maakt gebruik van gekeurde gebruiksmaterialen en gebruiksvriendelijke schoonmaakproducten. Tevens zijn wij aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) en geregistreerd bij de Raad voor Arbeidsverhoudingen- en Glazenwassersbranche (RAS). Ook zijn we in het bezit van het VCA* en ISO 9001:2008 certificaat.

 

Het motto van Nellen Schoonmaakdiensten is dat een gebruiker zijn werk kan uitvoeren in een frisse en hygiƫnische omgeving in een keurig onderhouden pand. Samen met onze ruim 120 medewerkers tellende organisatie bewijzen wij dagelijks weer dat het totale schoonmaakonderhoud bij ons in goede handen is.

 

Bent u benieuwd naar onze VISIE? Aarzel niet en neem direct contact met ons op

Waar zitten we

Adres
  • Rijksweg 67
  • 5391 LJ,
  • NULAND

Recente reviews

Nellen Bellen! Dat zegt genoeg. Een slogan die direct werkt. Ik belde met een probleem voor gevelreiniging en werd heel erg snel opgelost. Ik ben erg tevreden over Nellen uit Nuland.

Astrid Paulissen | 4 jaar geleden

Foto's

Recente reviews

Nellen Bellen! Dat zegt genoeg. Een slogan die direct werkt. Ik belde met een probleem voor gevelreiniging en werd heel erg snel opgelost. Ik ben erg tevreden over Nellen uit Nuland.

Astrid Paulissen | 4 jaar geleden

Offerte aanvragen bij Nellen Schoonmaakdiensten B.V.

In onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Geen wensen of heeft u andere voorkeuren (zoals reinigen koffiemachines of leveren sanitaire middelen) laat het dan leeg. Wij nemen contact met u op.

Uw gegevens
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.