aanbieder worden

Uw Schoonmaker

  0 | 0 reviews
Beste ${author_name} je review wordt door ons beoordeeld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Over Ons

Al ruim 25 jaar werkzaam in de schoonmaak en ik vind het elke dag nog steeds het mooiste beroep dat er is. Ik geniet er van om mensen een schone (kantoor) werkplek te geven, gasten in de recreatie een warm welkom te heten door te zorgen voor een fris huis waarin alle puntjes op de i gezet zijn.

In de horeca bijspringen als er gasten komen terwijl ik nog bezig ben de zaak klaar te zetten voor hopelijk een mooie dag. Bij een particulier het strijkgoed komen doen of juist alle vervelende klussen die mensen zelf niet meer willen of kunnen doen. Ook een gezellig praatje en een bakje koffie hoort er zeker bij als daar even tijd voorgemaakt kan worden.

Teamwork met kinderen op locatie is ook belangrijk en ze erbij te betrekken vinden ze meestal hartstikke leuk, het is niet productief maar daar lever ik graag wat tijd voor in want het is altijd wel hartstikke leuk! Bron: www.uwschoonmaker.nl

Waar zitten we

Adres
  • Kanariesprenk 257
  • 4386 DL,
  • Vlissingen

Recente reviews

Offerte aanvragen bij Uw Schoonmaker

In onderstaand formulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Geen wensen of heeft u andere voorkeuren (zoals reinigen koffiemachines of leveren sanitaire middelen) laat het dan leeg. Wij nemen contact met u op.

Uw gegevens
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.