aanbieder worden

Richtlijnen voor beoordelingen

Wij waarderen het enorm als u wilt bijdragen aan onze website en een beoordeling wilt schrijven over een schoonmaakbedrijf. Wij stellen daarbij als doel dat de informatie uit betrouwbare bronnen komt en stellen het op prijs als u ons daarbij wilt helpen.
Zorg u er daarom voor dat uw beoordeling:

Actueel is

Heeft u het afgelopen jaar een ervaring met een schoonmaakbedrijf, dan willen wij graag uw recensie daarover ontvangen. Wij zien dat schoonmaakbedrijven verder ontwikkelen en willen verbeteren. Een oude recensie heeft niet voldoende waarde en wordt dan ook niet geplaatst.

Gebaseerd is op waarheid en verifieerbaar is

Om nep beoordelingen te kunnen ondervangen wordt u gevraagd om een naam in te voeren en e-mail adres (dit is een verplicht veld op het beoordelingsformulier). Uw naam en e-mail zullen wij niet publiceren, maar alleen gebruiken wij voor verificatie van uw beoordeling. Mocht het schoonmaakbedrijf uw naam niet herkennen als opdrachtgever, dan zullen wij uw beoordeling niet plaatsen. Negatieve beoordelingen zullen altijd eerst door ons worden geverifieerd bij de beoordelaar, voordat ze eventueel worden geplaatst op de website.

Mag ik als medewerker een beoordeling plaatsen over mijn werkgever?

Nee, mensen die verbonden zijn als werknemer of werkzaam zijn “in de keten” mogen geen beoordeling plaatsen over het schoonmaakbedrijf en/of concurrent daarvan. Hier zal door ons nauwlettend op worden toegezien.

Reageren op een beoordeling

Bewerken van een door u geplaatste recensie?

Een reeds verstuurde beoordeling kunt u niet meer bewerken. Wij zullen uw recensie beoordelen en verifiëren volgens onze richtlijnen.

Hoe verwijder ik een beoordeling?

Neem contact met ons op indien u een beoordeling wilt laten verwijderen. Afhankelijk van uw argumentatie en motivering zullen wij afwegen en beslissen of uw beoordeling verwijderd zal worden.

Wanneer wordt mijn beoordeling geplaatst?

Het duurt meestal 2 werkdagen voordat we een beoordeling plaatsen op onze website. Als blijkt dat u zich niet houdt aan onze richtlijnen, zal de plaatsing van je beoordeling wat langer duren. Als we vinden dat je beoordeling niet gepast is laten we u weten waarom. Soms zullen we vragen om meer informatie zodat we kunnen verifiëren of de beoordeling volgens onze richtlijnen is geschreven.

Kan het bedrijf contact met me opnemen als ik een beoordeling heb geschreven?

Nee, dat is tegen ons privacy beleid. Wij delen nooit email of contactgegevens van beoordelaars. Beoordelaars blijven anoniem, berichten waarin email adressen of andere contactgegevens staan vermeldt, worden door ons geanonimiseerd.
Schoonmaakbedrijven kunnen via ons een verzoek doen om in contact te treden met een beoordelaar. Wij leggen het contactverzoek voor aan de beoordelaar, die daar dan zijn/haar uitdrukkelijke schriftelijke toestemming voor zal moeten geven.