aanbieder worden

Webinar: Schoonmaakkwaliteit met Gradez

Schoonmaken is een vak

Wij hebben het mogelijk gemaakt samen met SIEV een korting te genereren van 5% op de jaarprijs van Gradez. Lees hieronder de aanbieding.

webinar met SIEV over beleving

Sinds de lente van 2021 is er een nieuwe innovatieve tool op de markt. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die schoonmaakkwaliteit wil verbeteren en zijn kennis op het gebied van schoonmaakcalculaties wil vergroten.

De tool is ontworpen door twee ondernemers die jarenlange ervaring hebben in het ondersteunen van organisaties bij het verbeteren van kwaliteit en maken calculaties voor de schoonmaak. Zij houden hun kennis up-to-date, doordat zij dagelijks bezig zijn met aanbestedings-, inkoop- en verbetertrajecten in de schoonmaak. Ze weten als geen ander wat marktconform is en vertalen dit geregeld door in de applicatie.

Wil jij ontdekken of de applicatie van Gradez ook wat voor jouw organisatie is, dan hebben we mooi nieuws voor je. We hebben een unieke deal kunnen maken met Gradez en mogen jou een jaar lang 5% korting geven op een abonnement.

En weet je wat, wij gaan je helpen bij het de on-boarding. Wij stellen als Schoonmaak Nederland namelijk voor 2 uur een consultant beschikbaar die jou gaat helpen om Gradez helemaal te leren kennen en in te richten.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op. We zorgen samen dat je snel aan de slag kunt.
    Bij het versturen van jouw gegevens ga je akkoord met de wijze waarop Schoonmaak Nederland persoonsgegevens verwerkt (zie privacyverklaring)