FAQ

Lees hier het antwoord op veel gestelde vragen aan Schoonmaak Nederland.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Ik zie weinig informatie staan bij het geselecteerde schoonmaakbedrijf?

Meer dan 3000 schoonmaakbedrijven zijn aangesloten bij ons netwerk. Iedereen krijgt de gelegenheid om zijn eigen pagina te vullen. Het kan voorkomen dat nog niet iedereen zijn gegevens heeft ingevuld. Laat je email achter op de contactpagina en wij informeren je over de voortgang.

 

Hoe lever ik mijn gegevens aan voor een offerte?

Indien je een schoonmaakbedrijf hebt geselecteerd gaan wij contact met je opnemen om dat te verzorgen. Wilt je direct een offerteaanvraag doen, dat kan ook via ons offerte aanvraagformulier.

 

Hoe snel heb ik een offerte?

Schoonmaak Nederland kan een benchmark aanleveren binnen 24 uur. Een gespecificeerde offerte kan door het schoonmaakbedrijf worden aangeleverd binnen 5 werkdagen.

 

Ik wil een nieuwsitem plaatsen. Hoe doe ik dat?

Stuur het redactionele stuk naar info@schoonmaaknederland.nl houd rekening met de eisen die daaraan gesteld worden. Waarom is mijn nieuwsitem niet geplaatst? Schoonmaak Nederland geeft geen reden waarom uw nieuwsitem niet is geplaatst. Het kan te maken hebben met de gestelde eisen.

 

Ik krijg negatieve feedback op een review en wil deze laten verwijderen?

Zoals bij elke review is de kans aanwezig dat er negatieve feedback geplaatst wordt. Voor jou als dienstverlener is er de mogelijkheid om dit te verbeteren en tevreden opdrachtgevers positieve feedback te laten geven. Alle negatieve reviews worden geverifieerd. De schrijver is bij ons bekend en je kunt een verzoek indienen om in contact te treden met de bron.

 

Ik wil graag adverteren op SchoonmaakNederland?

Op dit moment is het niet mogelijk om te adverteren op Schoonmaak Nederland. Mocht dit in de toekomst gaan veranderen dan zullen wij dit via onze nieuwsbrief communiceren.

 

Wat zijn de grootste voordelen als ik mij aansluit bij SchoonmaakNederland?

Het is een gratis medium. Jouw bedrijf wordt sneller gevonden. Alles op internet wordt verzameld in een grote database (Bigdata). Als gegevens vaker voorkomen is de kans groter dat die sneller gevonden worden. Je ontvangt aanvragen van opdrachtgevers. Mocht een opdrachtgever een offerte willen hebben van jullie organisatie dan zullen wij dit verzoek bij jullie indienen. 

 

Hoeveel woorden kan ik maximaal kwijt in de korte samenvatting?

Om de informatie kort, bondig te houden en krachtig te kunnen neerzetten geven wij de ruimte om 300 woorden te benoemen. Meer wordt niet gelezen door opdrachtgevers en is niet zinvol om te plaatsen.

 

Op welke manier kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

Schoonmaak Nederland is geen vereniging waar men het lidmaatschap van kan beëindigen. De beoordelingen worden geplaatst door opdrachtgevers. Wij geven de mogelijkheid om toevoegingen aan de persoonlijke pagina te doen. Lees hieronder.

 

Kan ik zelf ook zaken aanpassen in mijn profiel op de website?

Aanpassingen kunnen worden gestuurd naar info@schoonmaaknederland.nl Wij publiceren maximaal 300 woorden. De inhoud moet informatief zijn, advertenties of aanprijzingen worden niet geplaatst.