FAQ en Richtlijnen

Ik zie weinig informatie staan bij het geselecteerde schoonmaakbedrijf?

We zijn startende. Meer dan 3000 schoonmaakbedrijven zijn aangesloten bij ons netwerk. Iedereen krijgt de gelegenheid om zijn eigen pagina te vullen. Het kan voorkomen dat nog niet iedereen zijn gegevens heeft ingevuld. Laat uw email achter op de contactpagina en wij informeren u over de voortgang.

 

Hoe lever ik mijn gegevens aan voor een offerte?

Indien u een schoonmaakbedrijf heeft geselecteerd gaan wij contact met u op nemen om dat te verzorgen. Wilt u direct een aanvraag doen, dat kan ook via ons offerte aanvraagformulier.

 

Hoe snel heb ik een offerte?

Schoonmaak Nederland kan een benchmark aanleveren binnen 24 uur. Een gespecificeerde offerte kan door het schoonmaakbedrijf worden aangeleverd binnen 5 werkdagen.

 

Ik wil een nieuwsitem plaatsen. Hoe doe ik dat?

Stuur uw redactionele stuk naar info@schoonmaaknederland.nl houd u rekening met de eisen die daaraan gesteld worden. Waarom is mijn nieuwsitem niet geplaatst? Schoonmaak Nederland geeft geen reden waarom uw nieuwsitem niet is geplaatst. Het kan te maken hebben met de gestelde eisen.

 

Ik krijg negatieve feedback op een review en wil deze laten verwijderen?

Zoals bij elke review is de kans aanwezig dat er negatieve feedback geplaatst wordt. Voor u als dienstverlener is er de mogelijkheid om dit te verbeteren en uw tevreden opdrachtgevers positieve feedback te laten geven. Alle negatieve reviews worden geverifieerd. De schrijver is bij ons bekend. U kunt een verzoek indienen om in contact te treden met de bron.

 

Ik wil graag adverteren op SchoonmaakNederland?

Op dit moment is het niet mogelijk om te adverteren op Schoonmaak Nederland. Mocht dit in de toekomst gaan veranderen dan zullen wij dit via onze nieuwsbrief communiceren.

 

Wat zijn de grootste voordelen als ik mij aansluit bij SchoonmaakNederland?

Het is een gratis medium. U wordt sneller gevonden. Alles op internet wordt verzameld in een grote database (Bigdata). Als uw gegevens vaker voorkomen is de kans groter dat u sneller gevonden wordt. U ontvangt aanvragen van opdrachtgevers. Mocht een opdrachtgever een offerte willen hebben van uw organisatie dan zullen wij dit verzoek bij u indienen. Indien gewenst kunt u in de toekomst profiteren van een groot inkoopvoordeel via Schoonmaak Nederland.

 

Hoeveel woorden kan ik maximaal kwijt in de korte samenvatting?

Om de informatie kort, bondig te houden en krachtig te kunnen neerzetten geven wij de ruimte om 300 woorden te benoemen. Meer wordt niet gelezen door opdrachtgevers en is niet zinvol om te plaatsen.

 

Op welke manier kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

Schoonmaak Nederland is geen vereniging waar men het lidmaatschap van kan beëindigen. De beoordelingen worden geplaatst door opdrachtgevers. Wij geven u de mogelijkheid om toevoegingen aan uw persoonlijke pagina te doen. Lees hieronder.

 

Kan ik zelf ook zaken aanpassen in mijn profiel op de website?

U kunt uw aanpassingen doorsturen naar info@schoonmaaknederland.nl Wij publiceren maximaal 300 woorden. De inhoud moet informatief zijn, advertenties of aanprijzingen worden niet geplaatst.