Leren Controleren

Ze zeggen wel eens “vertrouwen is goed maar controle is beter”. Maar waarom is het eigenlijk zinvol om de kwaliteit van de schoonmaak te controleren?

Stel, in jouw organisatie hoor je geluiden dat men niet tevreden is over de schoonmaak. Komen de medewerkers te laat? Luisteren zij niet naar opmerkingen of misschien zelfs klachten? Of worden vaste taken niet uitgevoerd, doordat er veel wisselingen zijn en heeft men niet de juiste schoonmaakmiddelen en -materialen om een goede kwaliteit te leveren? Je hoort die geluiden wel, maar je kunt er niet direct een vinger op leggen.

In dat geval is het goed om eens een (onafhankelijke) kwaliteitsmeting van schoonmaak uit te voeren.

Dan komt de vraag: met wie loop je en waar let je op tijdens zo’n controle? Hoe leg je dingen vast? Welke instrumenten heb je daarvoor nodig? Hoeveel tijd kost dat nu zo’n kwaliteitsmeting voor de schoonmaak? En misschien wil je ook wel de beleving van de schoonmaak gelijk meten. Hoe doe je dat dan precies?

Wij kunnen je de juiste weg wijzen en helpen bij deze vraagstukken. En als je de schoonmaak eens objectief wilt laten meten, ook dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.
We zijn er tenslotte niet voor niet voor de schoonmaak in Nederland.

Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op, zodat we samen kunnen bespreken waarmee jij het beste geholpen bent.

Neem contact op.

3 + 5 =