aanbieder worden

Over Schoonmaak Nederland

In 2011 hebben wij het nobele idee gekregen om voor opdrachtgevers alle schoonmaakbedrijven in Nederland op de kaart te zetten. Door de digitale revolutie werd dat wat gemakkelijker gemaakt en registreerden we @Schoonmaak op Twitter. Daaruit is een jaar later de website Schoonmaak Nederland ontstaan. Een informatieve website over schoonmaak in Nederland met daarin links naar schoonmaak opleidingen en kwaliteitscontroles. Steeds meer werd de website gevonden door opdrachtgevers zoals gemeentes, woningcorporaties, scholen, gezondheidszorg maar ook schoonmaakbedrijven. Er werd voornamelijk gezocht op schoonmaak- en controle opleidingen.

Met dit idee in ons achterhoofd willen we nog steeds de schoonmaak in Nederland meer zichtbaar maken. De vernieuwde website helpt hierbij om meer inzicht in schoonmaakbedrijven te geven. Een podium voor elk bedrijf om meer in the picture wil komen.

Reviews

Nu dat podium er is kan men gaan werken aan een eigen pagina waarop een korte samenvatting van het bedrijf kan worden beschreven. Door opdrachtgevers kunnen reviews worden geplaatst om meer zichtbaar te worden. Wij zijn ons ervan bewust dat schoonmaak snel negatieve feedback kan krijgen. Ongepaste kritiek zullen we vooraf verifiëren bij de plaatser.

Aanmelden als adviesbureau, opleider, schoonmaakbedrijf of VSR controleur

Wilt u informatie plaatsen over uw bedrijf, stuur het ons toe via info@schoonmaaknederland.nl met daarin duidelijk uw naam en adresgegevens van uw organisatie vermeld. Wij zullen het dan spoedig plaatsen op de website. U krijgt bericht zodra het is geplaatst.