De 9e Dag van de Schoonmaker staat in teken van Waardering. Bedankt, jij maakt het verschil! Deze erkenning verdienen álle schoonmakers van Nederland. Dagelijks, maar zeker op vrijdag 14 juni in de vorm van aandacht, een compliment en/of attentie. “De Dag van de Schoonmaker benadrukt de trots en het respect voor alle schoonmakers en specialistisch reinigers, zoals glazenwassers, gevelreinigers, vloeronderhoudsmedewerkers, huishoudhulpen, cleanroom en industrieel schoonmakers”, enthousiasmeren Marlies, Petra, Carlijn en Denise, de vier vrijwilligers van De Dag van de Schoonmaker.

De Dag van de Schoonmaker is dé dag waarop we alle (specialistische) schoonmaakmedewerkers in het zonnetje zetten en laten shinen. Hoe? Door uw schoonmaakmedewerker(s) te bedanken. Een bedankje geven, geeft een voldaan gevoel en een bedankje ontvangen, geeft nóg meer het gevoel van waardering.

Thema #ddvds2024

Het DDVDS-team onderbouwt het thema van waardering: “In heel Nederland, op elke plek en op ieder moment beleven we de waarde van hygiëne. Hygiëne is essentieel voor ons welzijn. Op vrijdag 14 juni vieren we daarom samen De Dag van de Schoonmaker, want door hun toegevoegde waarde voor ons aller welzijn verdienen de schoonmakers waardering én aandacht én respect. Het schoonmaakvak is onmisbaar, (te) vaak onzichtbaar en (te) vaak onderschat. Daarom kiezen we voor waardering.”

 

Missie #ddvds

“Wij gunnen alle (specialistische) schoonmakers in dienst of eigendienst elke dag een fijne dag met waardering. Op De Dag van de Schoonmaker verdienen alle schoonmakers een bedankje, in welke vorm dan ook: aandacht, compliment, presentje, samen een kopje koffie/thee drinken. We wensen iedereen nu al een stralende dag!”

follow #ddvds2024

Schoonmaak is van alle tijden, maar De Dag van de Schoonmaker niet, die is er sinds 2016. Dus op vrijdag 14 juni 2024 vieren we de 9e editie van deze landelijke vakdag. Kijk op de website www.ddvds.nl voor informatie, promotiemateriaal en aanmelding. Volg en/of draag bij op de socials door te posten met #ddvds2024.

 

En… aanmelden kost niets. Het levert wel waardering op:
Bedankt, jullie schoonmaakbedrijf of ‑dienst zet zich extra in op De Dag van de Schoonmaker 2024.