Schoonmaakbedrijven kunnen hun gegadigden voor de titels Schoonmaker van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar én Glazenwasser van het Jaar opgeven via www.goldenserviceawards.nl

Nieuw: Glazenwasser van het Jaar

Dit jaar worden er voor het eerst maar liefst vier prijzen uitgereikt tijdens de Golden Service Awards. Nieuw is de categorie Glazenwasser van het Jaar. “Glazenwassers zijn een belangrijk onderdeel van de schoonmaaksector. We wilden dan ook graag recht doen aan dit mooie vak door ook hen hierbij te betrekken. Een feest voor de hele branche zou niet compleet zijn zonder hen”, vertelt Jorcho van Vlijmen, voorzitter van de Stichting GSA, over het toevoegen van de nieuwe categorie.

Inschrijvingen zijn geopend!

De inschrijvingen voor de vier categorieën zijn inmiddels geopend. Wie zijn of haar gegadigden wil inschrijven, kan terecht op www.goldenserviceawards.nl. De inschrijvingen sluiten 1 september. Organisaties kunnen maximaal 3 schoonmakers, 3 leidinggevenden, 3 glazenwassers en 3 teams indienen. Een team bestaat minimaal uit drie personen. “Onze boodschap aan alle schoonmaakbedrijven, van groot tot klein: geef de mensen op waarvan je vindt dat die een award verdienen. Schrijf jouw mensen in voor de Golden Service Awards, want echt iedereen maakt kans om in de prijzen te vallen!”, aldus Van Vlijmen.

Tijdspad

Het globale tijdspad voor de Golden Service Awards ziet er nu als volgt uit:

1 juni: Opening inschrijvingen

1 September: Sluiten inschrijvingen

Half oktober: Finalisten worden bekend gemaakt

3 december: Uitreiking Golden Service Awards

Uiteraard worden alle ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet gevolgd en houdt de organisatie rekening met de geldende maatregelen.


Over de Golden Service Awards

De GSA hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Met dank aan de ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Numatic, Katrin, ICS Groep, SMB Willems, CSU, Gom en EW Facility Services. Zij maken deze verkiezing mede mogelijk. Vakmedianet, waar Service Management (www.servicemanagement.nl, het grootste platform in de schoonmaak) onder valt, organiseert de GSA.


Fotografie : www.rogierbos.com

In 2019 won Henriëtte Wenting de titel Schoonmaker van het jaar 2019.

Schoonmaak Nederland sprak met haar over haar werk in de schoonmaakbranche en het winnen van de GSA voor beste schoonmaker.

Lees hier het hele interview.