Ook in de schoonmaakbranche is digitalisering niet meer weg te denken. Deze categorie is dan ook onderdeel van het Partner of Choice onderzoek dat jaarlijks onder de lezers van Service Management wordt gehouden.

Digitalisering gaat van sensoren en apps, tot aan complete digitale oplossingen die de opdrachtgevers, schoonmaker en schoonmaakmanagement helpen bij het schoonmaakproces. Gradez verscheen vorig jaar als challenger in de lijst en wist dit jaar door te stoten naar de eerste plek.

Een warm hart voor de schoonmaak

Als initiatiefnemers van Gradez hebben Frank Sampers en Leon Habraken een warm hart voor de schoonmaak. Gradez is dan ook ontstaan vanuit hun passie voor deze branche, waarin ze beiden al jarenlang actief zijn. Omdat de applicatie ervoor zorgt dat je eenvoudig de kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening kunt meten, verbeteren en borgen, levert dat tevreden klanten én tevreden medewerkers op.

Kwaliteit en beleving meten

Dichtbij de klant om te blijven ontwikkelen

Gradez werd in april 2021 gelanceerd en is sinds die tijd blijven ontwikkelen. De nauwe samenwerking die ze aangaan met klanten is daarbij heel waardevol. Door steeds in gesprek te blijven met de gebruiker, zijn zij namelijk in staat om snel te reageren op eventuele verbeterpunten of wensen. Luisteren naar de klant en korte lijnen met de technische partner, dat maakt Gradez flexibel en wendbaar.
En de benoeming tot Partner of Choice is daar één van de mooie gevolgen van.

Nieuwe module: Werkprogramma

Gradez startte met twee modules, één voor het calculeren en één voor het meten van kwaliteit. Deze week komt daar een derde module bij. Gradez biedt vanaf dat moment namelijk de mogelijkheid om eenvoudig werkprogramma’s te genereren. Koppel simpelweg een frequentie aan een schoonmaakhandeling en exporteer met één druk op de knop een werkprogramma mét duidelijke pictogrammen. Superhandig voor iedere medewerker op de werkvloer. Zelfs de taal is makkelijk aan te passen!
De huidige gebruikers van Gradez krijgen automatisch 3 maanden toegang tot de nieuwe module, om deze uit te proberen. Maar ook nieuwe gebruikers mogen deze en de andere modules natuurlijk eerst uitgebreid zelf testen, voordat zij een abonnement afsluiten.

Je kunt gewoon een proefabonnement aanvragen op www.gradez.nl.