De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2022 zijn geopend tot 1 september. Schrijf nu jouw gegadigden voor de titels Schoonmaker, Leidinggevende, Glazenwasser én Schoonmaakteam van het Jaar 2022 in.

De Golden Service Awards zijn in het leven geroepen om opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector te erkennen, uit te lichten en te belonen. Zodat de hardwerkende schoonmakers van Nederland eer voor hun werk krijgen. Want dat verdienen ze!

Inschrijven kan via www.goldenserviceawards.nl

Inschrijvingen 2022 geopend

Ken jij een schoonmaker, leidinggevende, schoonmaakteam óf glazenwasser die voor jou echt het verschil maakt? Die het absoluut verdient om in het zonnetje gezet te worden? Nomineer hem, haar of hen dan voor een Golden Service Award! De inschrijvingen voor de vier categorieën zijn inmiddels geopend en sluiten op 1 september. Organisaties kunnen maximaal 3 schoonmakers, 3 leidinggevenden, 3 glazenwassers en 3 teams indienen. Een team bestaat minimaal uit 3 personen.

“Onze boodschap aan alle schoonmaakbedrijven, van groot tot klein: geef de mensen op waarvan je vindt dat die een award verdienen. Schrijf jouw mensen in voor de Golden Service Awards, want echt iedereen maakt kans om in de prijzen te vallen!”, roept Jorcho van Vlijmen, voorzitter van de Stichting Golden Service Awards, de schoonmaakbranche op.

Hoe beoordeelt de jury de inschrijvingen?

De jury kiest de winnaars op basis van een aantal vooraf opgestelde criteria. Die staan per categorie uitgebreid beschrijven op de website van de Golden Service Awards. De jury let niet alleen op zaken als vaardigheden, opleiding en resultaat. Maar juist ook op zaken als communicatie, teamspirit, motivatie en betrokkenheid. Is (of zijn, in het geval van een team) de genomineerde een échte ambassadeur of ambassadrice van het schoonmaakvak? Zet hij of zij altijd net dat stapje extra en maakt hij of zij écht het verschil?

Het kiezen van de uiteindelijke winnaars gaat in twee rondes. De jury begint met het beoordelen van alle inschrijvingen ‘op papier’. Daarbij wordt er dus afgegaan op wat er op het inschrijfformulier is ingevuld. Aan de hand daarvan maakt de jury voor elke categorie de finalisten bekend. Zodra de finalisten bekend zijn gemaakt, gaan de juryleden bij elk van hen op werkbezoek. Dit om met eigen ogen te zien of de finalist titel-waardig is.

Kwaliteit en beleving meten