Steeds meer schoonmaakbedrijven zien de gevolgen van de stijgende prijzen terug in het ziekteverzuim onder hun personeel. De zorgen zijn voor velen groot en kunnen leiden tot verschillende problemen. Daarom bieden de RAS en het Nibud nu samen budgetcoaching aan voor zo’n 150 mensen. Samen met een budgetcoach kunnen zij aan de slag om meer grip te krijgen op hun situatie.

Je merkt het overal. Aan de kassa van de supermarkt, bij de benzinepomp en op de energierekening. Alles is duurder geworden. Je bent echt niet de enige die de kachel nog niet aan heeft gehad, omdat je hoopt op die manier je energierekening enigszins binnen de perken te houden.

Om schoonmakers die zich zorgen maken over geld te helpen, heeft de RAS samen met het Nibud gezorgd dat zijn 150 mensen kunnen helpen met budgetcoaching. Er zijn een paar eisen waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de gratis budgetcoaching. Die budgetcoaching bestaat uit een kort, intensief traject, waarbij de budgetcoach bij jou thuis komt om je te helpen met je geldzaken. Samen krijgen jullie overzicht en je leert hoe je dit overzicht in de toekomst zelf kunt blijven houden.

Budgetcoach via de RAS

Er zijn 150 trajecten beschikbaar, dus als je geïnteresseerd bent is het verstandig om je snel aan te melden via de website van de RAS. Maar praat ook zeker eens jouw eigen werkgever of direct leidinggevende. Niemand is erbij gebaat dat jij je werk niet kunt doen, door zorgen over geld.