Binnen zes jaar tijd groeide SIEV uit van Sjors van de Rebellenclub naar een solide mkb-branchevereniging, welke zich heeft ontwikkeld tot een volwaardige gesprekspartner op meerdere fronten.

In de beginfase, tijdens de 1e plenaire vergadering, werden de koers en de visie van de vereniging ontwikkeld. Hierbij was de verwachting dat de vereniging binnen 10 jaar uit zou groeien tot 175 leden en het gros van de mkb-schoonmaakbedrijven was aangesloten. Tot onze grote verrassing hebben wij dit aantal in ons lustrumjaar al overschreden.

Vandaag hebben wij ons 200e lid mogen verwelkomen!

Het bedrijf De Zwart facilitaire diensten B.V. uit Lisse is op 19 februari 2018 ons 200e lid geworden.

Wie is ons 200e lid

De Zwart facilitaire diensten B.V., een goedlopend, no nonsense-bedrijf uit Lisse, dat al sinds 1946 haar diensten op gebied van schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging verleent. Met ruim 55 medewerkers – een echt mkb-bedrijf dus, dat goed bij onze branchevereniging past – levert het bedrijf een zeer compleet pakket aan diensten aan. Het bedrijf is NEN-4400-1 en VCA gecertificeerd en voert al jarenlang de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. De Zwart facilitaire diensten hoopt zeer binnenkort ook het SIEV-keurmerk te behalen.

SIEV is zeer verheugd met deze groeispurt

Het SIEV-bestuur is zeer verheugd met deze snelle groei naar 200 leden. En, mooier nog, de rek is er nog niet uit; er is nog altijd grote interesse vanuit mkb-schoonmaak- en glazenwassersbedrijven om zich aan te sluiten bij onze branchevereniging. Het grootste gedeelte van onze leden draait een jaaromzet tot € 1 miljoen en een iets kleinere groep tussen de € 1 miljoen en € 5 miljoen, wat ook strookt met de doelstelling van onze vereniging; SIEV richt zich op het mkb en hun belangen. Voor onze positie in de markt is de snelle groei zeer gunstig te noemen; hoe meer bedrijven zich aansluiten bij SIEV, hoe sterker wij komen te staan.

Interesse in SIEV-lidmaatschap?

Bent u ook een mkb- schoonmaak- of glazenwassersbedrijf en heeft u interesse in aansluiting bij onze branchevereniging? Neem dan telefonisch contact op met ons bestuursbureau (085 – 2 10 11 20) of dien een lidmaatschapsaanvraag in via siev.info/word-lid.