Vanaf 1 januari 2019 gaat ICS Groep aan de slag als schoonmaakdienstverlener op de kantoorlocaties van Ymere in Amsterdam en omgeving. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud bestaat het contract uit glasbewassing, gladheidsbestrijding en sanitaire verbruikersartikelen. Het gaat om een inspanningsgericht schoonmaakcontract voor de duur van 3 jaar, met een mogelijke verlenging van 6 maal 1 jaar.

De keuze voor ICS is gevallen op basis van ervaring, duidelijke werkwijze en juiste prijs-kwaliteitsverhouding. De aanbesteding werd begeleid door facilitair adviesbureau MasterKey. Joey Minchillo, operationeel manager regio Midden bij ICS: “Wij zijn trots om Ymere toe te voegen als nieuwe opdrachtgever aan onsportofolio in regio Amsterdam. We kijken dan ook uit om in het nieuwe jaar te gaan starten.”

page2image32564784
Woningcorporatie Ymere is werkzaam in de Metropoolregio Amsterdam (Amsterdam, Almere, Haarlem, Haarlemmermeer en Weesp). Met ruim 900 betrokken medewerkers werken zij aan goede en betaalbare huisvesting. Ymere heeft 70.000 sociale huurwoningen in deze regio voor mensen met een bescheiden inkomen. Meer informatie over de organisatie van Ymere is te vinden op: www.ymere.nl.