Simone van Heck en Tunҫ Öztopҫu zijn de grondleggers en kartrekkers van Zuiver Schoonmaakopleidingen. Vanuit een sterke drijfveer om het maximale uit mensen te willen halen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, geven zij sturing aan dit mooie bedrijf.

Simone vertelt…

In 2012 ben ik gestart met Zuiver Schoonmaakopleidingen. Twee jaar later is Tunc ook in het bedrijf gekomen. Mijn achtergrond in de facilitaire (schoonmaak)wereld en zijn expertise als trainer vormen een perfecte combinatie.

Nederlandse taal op het werk

In de afgelopen jaren hebben we een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt als bedrijf en inmiddels werken we met 7 geweldige schoonmaaktrainers en 8 taaldocenten. We verzorgen verschillende opleidingen voor de schoonmaak, zoals de basis(vak)opleiding, basisopleiding leidinggevende schoonmaakbranche, DKS, en Hospitality.

Een van onze specialisaties is ‘de Nederlandse taal op het werk’, specifiek voor schoonmaakmedewerkers die beperkt Nederlands spreken en begrijpen. Tijdens deze training ontwikkelen zij de nodige spreek- en luistervaardigheden om te communiceren met hun collega’s en klanten. Maar ook wordt er aandacht besteed aan Nederlands schrijven en lezen, om bijvoorbeeld een werkprogramma te kunnen begrijpen en het schoonmaaklogboek in te vullen. Mede daarom vinden we het belangrijk dat onze taaltrainers meer kunnen dan lesgeven. Ze weten dus ook echt veel van het schoonmaakvak!

Maatwerk is bij ons standaard

Omdat we heel goed snappen dat het volgen van lessen voor veel cursisten al spannend genoeg is, werken we altijd op locatie bij de klant. Dit is een vertrouwde plek voor de schoonmaker en het zorgt gelijk voor extra binding met het bedrijf waar zij voor werken -we nodigen de leiding ook altijd uit om aan te sluiten op een lesdag-. Een mooie bijkomstigheid is dat we onze eigen overheadkosten op die manier relatief laag houden. We hebben geen dure trainingslocatie, waardoor ons aanbod betaalbaar blijft.

Onze aanpak van de training zelf is altijd maatwerk. Op basis van een inventarisatiegesprek met de opdrachtgever stel ik een lesprogramma op dat helemaal bij hen past. Ik vind het belangrijk dat zij alles goed op de rit krijgen en dat kan ik met een standaard pakket niet altijd garanderen. Ik steek daar heel veel energie in; klantgericht denken staat bij ons voorop!

Tijdens de lesdagen zelf hebben de trainers veel aandacht voor de persoonlijke behoefte van de cursisten. Zij kijken echt naar de mensen. Als iemand niet zo goed mee kan komen, dan wordt de aanpak zo bijgestuurd dat ook hij of zij de lesstof toch op kan pakken om uiteindelijk te slagen voor het examen.

Deze combinatie van maatwerk voor de opdrachtgever, training op locatie en bijzondere aandacht voor de individuele behoeftes van cursisten maakt ons uniek.

Schoonmaak Nederland en Zuiver

Toen ik een aantal jaar geleden zelf een DKS-cursus volgde leerde ik Leon Habraken kennen. Nou ja, eigenlijk was het meer een hernieuwde kennismaking, want we kwamen er achter dat we samen op school hadden gezeten. We bleken heel goed te kunnen sparren over het schoonmaakvak. Leon was toentertijd al ideeën aan het uitdenken voor Schoonmaak Nederland. En de match in focus op klanttevredenheid is super; we zetten dit allebei vanuit onze eigen scope voorop en stellen onszelf continu de vraag: “hoe zorg ik dat de klantbeleving optimaal is?”

Wij bij Zuiver vertalen die focus in onze opleidingen. Leon in het meten van kwaliteit. Er zijn inmiddels zelfs projecten waar we allebei actief zijn. Onze aanpak sluit dan dus naadloos aan en we merken dat opdrachtgevers daardoor positief verrast worden.

Maar mijn ultieme beloning is dat onze cursisten, glimmend van trots, op de foto staan met het felbegeerde diploma in de hand!

Vanuit verschillende expertise en invalshoeken gaan zowel Zuiver Schoonmaakopleidingen als Schoonmaak Nederland voor de beste schoonmaak.

Wil je meer informatie over de opleidingen van Simone en haar team? Laat dan hieronder je gegevens achter en ze worden direct verstuurd naar Simone.

[contact-form-7 id=”3424″ title=”Contactformulier Afspraak_Simone”]