Een bericht van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing 

Vorig jaar hingen we op 5 mei Bevrijdingsdag de vlag uit. In top. Dit jaar knallen we op 1 januari het jaar in. Met en voor onze schoonmaakSTERREN. Schoonmaakbedrijven en eigen diensten kunnen vanaf vandaag tot 14 februari 2024 – de verrassende Valentijnsdag – 1, 2 of 3 uitblinkers aanmelden voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing 2024.

Heb je 1, 10, 100, 1000 of 10.000 schoonmakers in dienst? Zie jij uitblinker(s) in schoonmaak en/of specialistisch reinigen? Pak je kans om jouw uitblinker(s) eenvoudig aan te melden via deze link: verkiezing.

Het kan tot 14 februari. En… deelname kost niets, behalve een handjevol vragen simpel voor jouw beste uitblinker(s) te beantwoorden. Vergeet niet: meedoen geeft het gevoel van winnen!

Wat kunnen bedrijven die zich aanmelden voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing verwachten? Ieder schoonmaakbedrijf of eigendienst (klein of groot) maakt kans dat 2 van onze 11 juryleden na 20 februari en voor 5 april langskomen op locatie en kennismaken met de uitblinker. Op 15 april maken de juryleden en de verkiezingsorganisatie de 10 genomineerden bekend. Daarna schitteren de 10 genomineerde schoonmaakSTERREN op de socials tot het verkiezingsfeest Let’s shine op 18 juni 2024.

Goud in handen

Onze schoonmakers en specialistisch reinigers zorgen voor een gouden toekomst. Zij vormen de basis van onze wereld. Zij zorgen voor welzijn, blijdschap, beleving. Iedere dag opnieuw. Voor iedereen, waar je ook bent. Daarom verdienen alle schoonmakers in Nederland het podium van erkenning en waardering. Dat geven we ze op 18 juni met de verkiezing Schoonmaker van het Jaar!

Thema Let’s shine

Let’s shine is het thema voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2024. Waarom? Er zijn veel bijzondere mensen, veel bijzondere plekken, veel bijzondere beroepen. Schoonmaak is er één van. Want schoonmaak is de basis van en voor ons allemaal. Ons welzijn, onze welvaart. Schoonmakers zorgen voor een schone omgeving, dus voor jouw positieve beleving. Waar je ook bent. Dat geeft jouw energie, het laat je stralen.

Daags voordat de zomer begint, op dinsdag 18 juni, is hét verkiezingsfeest #svhj2024. We laten de schoonmakers ook op die dag stralen, shinen, blinken. Dat verdienen alle schoonmakers, alle uitblinkers van Nederland.
Elke dag opnieuw. En op 18 juni in het bijzonder!

Verdieping

Het is belangrijk dat de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing voor iedereen een positieve bijdrage oplevert. Voor de mens, het vak, de branche én de bedrijven van alle tot nu toe aangesloten partners: BOMA, i-team Global, Interclean, Katrin Hygiene Solutions, Klien-IT-Systems, Makita Nederland, Nocore Software, Numatic International, Qualis Insight C4C, RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche), Schoonmakend Nederland, SVS Opleidingen, Vileda Professional, VSR (Vereniging Schoonmaak Research), Wecovi en Zuiver Opleidingen

Tijdens de PartnerMarketingSessie op 31 januari 2024 gaan we op zoek naar de verdieping met het thema: Laten we anders naar schoonmaak kijken. Met een frisse blik om de schoonmakers zelf (denk aan vitaliteit, ergonomie, kennis, juiste middelen en materialen) en hun werk (schoonheid en werkgeluk voor iedereen) nog meer te laten stralen!